Din sikkerhed

Din sikkerhed kommer i første række i forbindelse med alt, hvad vi foretager os.

Hvis dine data ikke beskyttes, er de ikke private. Det er derfor, vi sørger for, at Google-tjenester såsom Søgning, Maps og YouTube er beskyttet af en af verdens mest avancerede sikkerhedsinfrastrukturer.

Kryptering holder dine data private, mens de overføres

Kryptering sørger for en højere grad af sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger til vores tjenester. Når du f.eks. sender en e-mail, deler en video, besøger et website eller gemmer dine billeder, flyttes de data, du opretter, mellem din enhed, Googles tjenester og vores datacentre. Vi beskytter disse data med flere sikkerhedsniveauer, herunder førende krypteringsteknologi såsom HTTPS og Transport Layer Security.

Vores infrastruktur i skyen beskytter dine data hele døgnet rundt

Fra specialudviklede datacentre til undersøiske fiberkabler, der overfører data mellem kontinenterne – Google driver en af verdens mest sikre og pålidelige infrastrukturer i skyen. De overvåges desuden løbende for at beskytte dine data og for at sikre, at de er tilgængelige, når du har brug for dem. Faktisk distribuerer vi data på tværs af flere datacentre, så de uden problemer automatisk kan flyttes til stabile og sikre steder i tilfælde af brand eller katastrofer.

Trusselsregistrering hjælper med at beskytte vores tjenester

Vi overvåger løbende vores tjenester og underliggende infrastruktur for at beskytte dem mod trusler, herunder spam, malware, virus og andre former for skadelig kode.

Vi giver ikke regeringer direkte adgang til dine data

Vi gerne understrege, at vi aldrig giver adgang "ad bagdøren" til dine data eller de servere, hvor dine data er gemt. Det betyder, at ingen offentlig myndighed, i USA eller andetsteds, har direkte adgang til vores brugeres oplysninger. Vi modtager sommetider anmodninger om brugerdata fra retsvæsenet. Vores juridiske team gennemgår disse anmodninger og afviser dem, hvis en anmodning er for bred eller ikke følger den rigtige procedure. Vi har arbejdet hårdt på at være åbne omkring disse anmodninger om data under Gennemsigtighed.

Kryptering som forlængelse af et billede af Eiffeltårnet

Gmail-kryptering beskytter dine e-mails

Siden dag ét har Gmail understøttet krypterede forbindelser, hvilket gør det sværere for uvelkomne gæster at læse, hvad du sender. Gmail advarer dig også om mulige sikkerhedsrisici, f.eks. hvis du modtager en e-mail, der ikke blev sendt via en krypteret forbindelse.

E-mailkonvolut i Gmail udløser advarselsskilt for sikkerhedsscanner

Spambeskyttelse i Gmail filtrerer mistænkelige e-mails fra

Mange malware- og phishingangreb starter med en e-mail. Gmail-sikkerhed beskytter dig bedre end nogen anden e-mailtjeneste mod spam, phishing og malware. Gmail analyserer mønstre, der hentes fra milliarder af meddelelser, for at identificere karakteristika for e-mails, som brugerne har markeret som spam, hvorefter disse markører bruges til at blokere mistænkelige eller farlige e-mails, før de overhovedet når frem til dig. Du kan hjælpe ved at vælge "Rapportér spam" for mistænkelige e-mails, du modtager.

Maskinindlæring og kunstig intelligens hjælper Gmails spamfilter til at blive endnu mere nøjagtigt. Det holder nu 99,9 % af al spam ude af din indbakke.

Chrome-browser med status for sikkerhedsopdatering

Chrome opdaterer automatisk din browsersikkerhed

Sikkerhedsteknologier skifter hele tiden, så det er vigtigt at holde sig opdateret i forhold til sikkerheden. Det er derfor, Chrome regelmæssigt kontrollerer, at den version af browseren, du bruger, er opdateret med de nyeste sikkerhedsrettelser, den nyeste beskyttelse mod malware og bedrageriske websites og meget mere. Chrome opdateres automatisk, så du hele tiden er beskyttet af den nyeste Chrome-sikkerhedsteknologi.

Farlig app sniger sig ind på en enhed

Google Play holder potentielt skadelige apps væk fra din telefon

Et af enhedens største sikkerhedshuller kan være de apps, du installerer på den. Vores registreringssystem rapporterer potentielt skadelige apps, før de overhovedet når frem til Play Butik. Hvis vi ikke er sikre på, om en app er sikker, gennemgås den manuelt af medlemmer af Androids sikkerhedsteam. I takt med at vi justerer og forbedrer vores registreringssystem, revurderer vi apps, der allerede er i Google Play og fjerner dem, der kunne være skadelige, så de ikke ender på din enhed.

Google blokerer skadelige og vildledende annoncer

Din onlineoplevelse kan blive ødelagt af annoncer, der indeholder malware, dækker for indhold, du prøver på at se, reklamerer for kopivarer eller på anden måde er i strid med vores annonceringspolitikker. Vi tager dette problem meget alvorligt. Hvert år blokerer vores kombination af onlineanmeldere og avanceret software for næsten en milliard skadelige annoncer. Vi giver dig også værktøjer til at rapportere stødende annoncer og bestemme, hvilke typer annoncer, du får vist. Vi udgiver desuden aktivt vores indsigt og optimale løsninger for at hjælpe med at gøre internettet mere sikkert for alle.

Google-sikkerhedsskjold og tjekliste

Beskyt din konto med Sikkerhedstjek

Det første, du kan gøre for at beskytte din Google-konto, er at udføre et sikkerhedstjek. Vi har designet det for at hjælpe dig med at bekræfte, at dine oplysninger om gendannelse er opdaterede, og at de websites, apps og enheder, der er knyttet til din konto, er dem, du stadig bruger og har tillid til. Hvis noget ser mistænkeligt ud, kan du ændre dine indstillinger eller din adgangskode med det samme. Sikkerhedstjekket tager kun få minutter, og du kan tage det så ofte, du vil.

Tag et sikkerhedstjek
Gmail modtager advarsel om mistænkelig aktivitet

Få advarsler om mistænkelig aktivitet

Vi holder øje med usædvanlig aktivitet og underretter dig, når noget ser forkert ud, for at beskytte din konto mod uvelkomne gæster. Hvis en ukendt enhed for eksempel forsøger at logge ind på din konto, eller hvis dine oplysninger om kontogendannelse ændres, kontakter vi dig med det samme for at bekræfte, at du står bag denne aktivitet. Du får tilsendt underretninger via e-mail, men du kan også tilvælge modtagelse af sms-beskeder på din telefon.

Enheden og browseren logger ind med samme bekræftelseskode

Styrk dit login for at forhindre angreb

En stærk adgangskode afskrækker hackere og beskytter din konto. Hvis du vil oprette en god adgangskode, skal du sørge for, at den er unik, at den indeholder en blanding af bogstaver, tal og symboler, og at du kun bruger den på Google.

Vi hjælper dig også med bedre at beskytte din konto ved at tilbyde totrinsbekræftelse. Med totrinsbekræftelse kræver det mere end blot din adgangskode at logge ind på din konto. Det kan være en sekscifret kode, der sendes til din telefon, eller du kan få endnu bedre beskyttelse med en Sikkerhedsnøgle, som du indsætter i USB-porten på din computer.

Browser viser adgangskoder, som beskyttes i Chrome

Beskyt dig selv med disse sikkerhedsværktøjer til adgangskoder

Hvis du giver Chromes indbyggede adgangskodeadministrator tilladelse til at huske dine adgangskoder til forskellige websites, bliver det lettere for dig at bruge stærke, entydige adgangskoder til hvert website. Du kan også tilføje Password Alert, som er en Chrome-udvidelse, der hjælper dig med at undgå phishingangreb ved at advare dig, når du indtaster din Google-adgangskode på et website, der ikke er et Google-website.

Google Maps i browseren finder en mistet telefon, der er blevet fjernlåst

Beskyt din konto, når du mister din telefon

Hvis du nogensinde mister eller får stjålet din telefon, kan du blot gå ind på Min konto for at beskytte dine data med nogle få hurtige trin. Uanset om du har en Android- eller iOS-enhed, kan du finde og låse den, ændre din adgangskode, føje en tilpasset besked til startskærmen eller endda slette alle data på telefonen.